lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Në dhomën time…

248

Në dhomën time dhe i shtrirë mbi shtratin tim, e pyesja veten se cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?!

Përgjigjen e gjeta brenda dhomës.

Tavani më tha: “Ambiciet e larta.“
Dritaret më thanë: “Shikoje botën.”
Ora më tha: “Çdo minutë është e shtrenjtë.”
Pasqyra më tha: “Mendo para se të veprosh.”
Kalendari më tha: “Përcille një pas një.”
Dera më tha: “Ec me vrull që të arrish deri te caku e qëllimi.”
Dhe mos ta harroj tokën e cila më tha: “Bjer në sexhde, falju dhe lutju Atij që të krijoi.”

Përktheu: I. Jahiu
STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos