lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Ndikimi i COVID-19 në mësimin elektronik

930

Përhapja e pandemisë e ashtuquajtur COVID-19 ka paralizuar në mënyrë efektive shumicën e sektorëve operacionalë. Edukimi dhe mësimi nuk ishin në gjendje të shpëtonin nga kontrolli i kësaj situate. Ndikimi i COVID-19 në E-Learning është po aq i rëndësishëm sa në çdo industri tjetër.

Nga 19 Mars, me urdhër të ministrisë së HRD, shkollat ​​dhe kolegjet u mbyllën përkohësisht për masa parandaluese. Sipas monitorimit të UNICEF, 186 vende të botës aktualisht po zbatojnë mbyllje mbarëkombëtare dhe 8 vende po zbatojnë mbyllje lokale. Duke ndikuar në rreth 98.5 përqind të popullsisë studentore në botë.

Si rezultat i kësaj, arsimi ka ndryshuar në mënyrë drastike. Me ngritjen dalluese të mësimit elektronik, përmes të cilit mësimi ndërmerret nga distanca dhe në platformat digjitale. Hulumtimet tregojnë që mënyra e mësimit në internet është e paraparë të rritet.

Para përhapjes së COVID-19, pati zhvillim të lartë dhe adoptim në arsim me anë të teknologjisë, me investime globale që arrijnë shifrat diku rreth 18.66 miliardë dollarë amerikanë vetëm gjatë vitit 2019. Dhe vlera e tregut të përgjithshëm për arsimin me anë të internetit parashikohet të arrijë në 350 miliardë dollarë deri në vitin 2025. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për aplikacione gjuhësore, virtuale, konferenca me video, ose softuer mësimi online, të gjitha këto kanë pasur një rritje të konsiderueshme në përdorim që nga përhapja e COVID-19.

Në një deklaratë të lëshuar nga Mrinal Mohit të BYJU, kryeshefi i kompanisë deklaron rritje me 200% të numrit të studentëve të rinj që përdorin produktin e tij. Kurset e teknologjisë së Udemy patën një rritje të përdorimit, si dhe me një rritje të konsiderueshme prej 62% të konsumit të tij.

Me një rritje të jashtëzakonshme në sektorin e mësimit elektronik, e ardhmja mbetet akoma e paqartë. Ruajtja zyrtare e kësaj teknike pas përfundimit të kësaj pandemie është ende e paqartë. Ndikimi i COVID-19 në E-Learning dhe industritë përkatëse është shumë i rëndësishëm dhe ne presim që ndikimi të ketë një efekt të madh.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos