lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Microsoft edge për fëmijë

484

Microsoft po lanson një Modë të re për fëmijë për shfletuesin e saj Edge. Është i integruar direkt në Microsoft Edge në Windows dhe macOS si një opsion falas që është i thjeshtë për t’u mundësuar prindërve dhe nuk kërkon shumë punë për tu menaxhuar nga prindërit. Modaliteti mund të aktivizohet duke e zgjedhur atë nga opsioni i profilit Edge dhe do të bllokojë fëmijët në shfletuesin Edge me qasje vetëm në faqet e miratuara.

“Është një mjedis i internetit i mbrojtur dhe falas për fëmijë ndër 12 vjeç, që u jep prindërve qetësi kur fëmijët e tyre shfletojnë uebin në një pajisje të përbashkët”, shpjegon Divya Kumar, drejtori i produktit të Microsoft Edge.

Microsoft me të vërtetë e projektoi këtë Modë për Fëmijët rreth skenarit ku prindërit mund t’i dorëzojnë një laptop një fëmije për t’i lënë ata të shfletojnë internetin. Sapo të aktivizoni “Kids Mode”, ekziston një mundësi për të zgjedhur midis 5 deri në 8 vjet ose 9 deri në 12 vjet. Të dy nivelet e moshës përfshijnë nivelin më të lartë të parandalimit të ndjekjes në Edge dhe Bing SafeSearch të rreptë për të filtruar tekstin, imazhet dhe videot e të rriturve nga kërkimet. Microsoft ka siguruar 70 site të njohura për fëmijë në një listë automatike të lejimit, por prindërit do të duhet të shtojnë individualisht ndonjë faqe shtesë përveç kësaj.

Kjo mënyrë speciale në fakt kufizon funksionimin e shkurtoreve të njohura të tastierës Windows për të parandaluar daljen e fëmijëve, por fatkeqësisht të njëjtat kufizime të shkurtoreve nuk janë në fuqi. Sapo të aktivizohet “Kids Mode”, një i rritur do të duhet të futë kredencialet e tij Windows ose macOS për të dalë jashtë dhe për t’u kthyer në shfletimin e tij normal.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos