lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Kurs online për ushqim të shëndetshëm nga fakulteti i mjekësisë në “Harvard”

328

Ushqimi i shëndetshëm nuk është një fizikë kuantike, por mund të duket kështu për shkak të informacionit të vazhdueshëm që dëgjojmë për dieta të reja, lëndë ushqyese dhe ushqime të dëmshme. Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin e Harvardit ofron një kurs online për përgaditjen e këtij ushqimi i cili zgjatë gjashtë javë që duhet të jetë i mjaftueshëm për të kuptuar të gjitha konceptet që lidhen me ushqimin e shëndetshëm. Kursi gjithashtu ka receta të lehta për ushqime të shëndetshme.

Sipas përshkrimit të kursit, ekspertët e Harvardit kanë krijuar një plan që mund të përmirësojë shëndetin tuaj në gjashtë javë përmes ndryshimeve të thjeshta diete. Kursi është krijuar për të zgjatur një muaj e gjysmë, por studentët vendosin vetë se sa shpejt do të përparojnë.

Java e parë mësoni se si të rregulloni siç duhet kuzhinën, të mbani një ditar ushqimi, të blini sende ushqimore dhe t’i lexoni përbërësit si duhet. Në javën e dytë mësoni se si të përgatisni një mëngjes të mirë, dhe në javën e tretë mësoni për drekë dhe darkë.

Kursi kushton 30 dollarë dhe mund të gjendet këtu.

Burimi: Kels McPhillips
Burimi: wellandgood.com

Përgaditi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos