lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Google zbulon se cilat cilësi duhet t’i posedon një menaxher i mirë

283

Google, si një nga kompanitë më të mëdha në botë, angazhohet seriozisht në analizimin e punonjësve të saj, domethënë, çfarë i motivon ata, çfarë ul efikasitetin e tyre dhe më e rëndësishmja, se si menaxherët ndikojnë në atmosferën e kompanisë.

Përmes projektit Oxygen, një grup studiuesish nga kompania bënë një listë të 10 karakteristikave kryesore që duhet të posedon një menaxher në mënyrë që të cilësohet si menaxher i mirë.

  1. Një menaxher i mirë është një trajner i mirë – në vend që të zgjidhë problemin, një menaxher i mirë përdor rastin për të transferuar njohuritë e tij dhe për të ndihmuar punonjësin t’i zgjidhin problemet  së bashku.
  2. Nuk i mikromenaxhon ekipet – u jep anëtarëve lirinë për të eksploruar, për të marrë rreziqe, për të bërë gabime.
  3. Ofron besim psikologjik tek punonjësit – i bën punonjësit të ndjehen të sigurt se nuk do të tallen, poshtërohen ose nënvlerësohen nëse bëjnë një gabim ose bëjnë një pyetje.
  4. Një menaxher i mirë është produktiv dhe i orientuar drejt rezultateve – Ata japin një shembull të mirë për ekipin e tyre duke punuar së bashku me ekipin që të motivojnë punonjësit e tyre.
  5. Një menaxher i mirë është një dëgjues i mirë – dëgjimi aktiv i punonjësve të tij ndihmon në zhvillimin e ndjeshmërisë, njohjen reciproke dhe krijimin e besimit.
  6. Një menaxher i mirë inkurajon progresin – jo vetëm në punë, por edhe në ndërtimin e karrierës së mëtejshme të punonjësve të tij. Ata ndajnë vlerësimet e tyre dhe ndihmojnë në zhvillimin profesional të punonjësit.
  7. Ai ka një strategji dhe qëllim të qartë për ekipin e tij – përmes komunikimit të mirë me ekipin, një menaxher i mirë e di se ku është ekipi i tij për momentin, ku duhet të jetë dhe si të arrijë atje.
  8. Një menaxher i mirë e njeh punën – ai nuk është vetëm këtu për të urdhëruar, por ai gjithashtu njeh përgjegjësitë e përditshme të punonjësve të tij. Kështu i njeh ai kapacitetin dhe sfidat e tyre të përditshme.
  9. Bashkëpunimi – menaxherët e këqij sabotojnë ekipe të tjera, ndërsa menaxherët e mirë punojnë për të mirën e përbashkët të kompanisë.
  10. Merr vendime të qarta – një menaxher i mirë nuk është impulsiv, por analitik dhe i zhytur në mendime në marrjen e vendimeve. Pasi marrin në konsideratë faktet dhe perspektivat, ato i çojnë gjërat përpara, edhe nëse nuk i shkon për shtat dikujt. Dhe ata qëndrojnë të qëndrueshëm në vendimet e tyre.

Burimi: biznisinfo.mk

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos