lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Është prezantuar Android 11 Go Edition, këto janë veçoritë

212

Google ka lëshuar versionin e ri të sistemit operativ të dizajnuar posaçërisht për celularët e nivelit fillestar, ku specifikimet nuk janë aq të fuqishme sa në telefonat e tjerë inteligjentë.

Çfarë ka të re në Android 11 Go Edition?

Këtu janë tiparet siç është njoftuar nga Google, karakteristikat e mëposhtme do të jenë të disponueshme në Android 11 Go:

  • Navigimi me gjeste: Pajisjet e nivelit të hyrjes gjithashtu po marrin ekrane gjithnjë e më të mëdha dhe pa butona të përparmë. Si pasojë, Google ka zbatuar navigimin me gjeste për të kaluar në mes të aplikacioneve ose për t’u kthyer në ekranin kryesor.
  • Menaxhimi i bisedës: Ngjashëm me Android 11, tani njoftimet e aplikacioneve të mesazheve janë grupuar në një seksion të vetëm të qendrës së njoftimeve, duke lejuar kështu që ato të menaxhohen më mirë.
  • Përmirësime të privatësisë: Miratimet për aplikacionet janë më specifike tani, duke lejuar secilën të jep qasje në aspekte të veçanta të tilla si kamera, mikrofoni ose vendndodhja vetëm përkohësisht.
  • Funksione të reja në aplikacionet Go: Android 11 Go Edition ka aplikacione specifike, ashtu që sistemi operativ është optimizuar për pajisjet e nivelit fillestar.

Ndër lajmet ndoshta më interesante është përmirësimi i performancave. Google thotë se Android 11 Go Edition do të jetë i disponueshëm në pajisjet me 2 GB RAM, gjë që më parë ishte deri në 1.5 GB. Gjithçka tregon për faktin se telefonat e rinj me 2 GB RAM do të vijnë me Android Go, përndyshe Google nuk do t’i sponzorojë ato. Nëse RAM-i përmban 500 MB shtesë, ju lejon të hapni aplikacione deri në 20% më shpejt sesa në Android 10 Go, thotë Google.

Pavarësisht nga gjithçka, nuk është e qartë se cilat pajisje do të jenë në gjendje të azhurnohen në Android 11 Go.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos