lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

DJI Robomaster S1

217

DJI Robomaster S1 një robot tepër argëtues arsimor

DJI është një emër i njohur, i njohur për ndërtimin e dronëve të jashtëzakonshëm dhe kohët e fundit një linjë me kamera fantastike. DJI RoboMaster S1 lindi në garat e robotëve Robomaster në Kinë. Për shkak të popullaritetit të saj. Mendoni për këtë si më shumë se një robot, është një makinë mësimore dhe një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u lidhur me fëmijët tuaj.

Roboti nuk kthehet majtas djathtas por lëviz anash. Kjo sepse ai ka rrota Mecanum, të cilat janë rrota konvencionale me një seri rrotullash të bashkangjitur në një kënd 45 gradë. Rrotullat më pas do të rrotullohen 45 gradë në drejtim të rrotullimit të timonit, duke tërhequr automjetin anash.

Roboti funksionon përmes aplikacionit celular Robomaster si për IOS ashtu edhe për Android. Çiftimi është i thjeshtë dhe pasi të jeni gati atëherë mund të kontrolloni robotin tuaj me një levë në ekran. Aplikacioni përmban tre mënyra themelore: Solo, Battle dhe Lab. Lab është më intriguesi dhe ju lejon të krijoni programet tuaja nëse jeni të prirur për Python(gjuhë programore).

Roboti ka një kamerë video të integruar 1080p. Është një tipar interesant, por pajisja është mjaft e zhurmshme, kështu që regjistrimi i një video të përdorshme me audio në pajisje do të ishte afër e pamundur. Poashtu mund të lidhni një kartë SD me pajisjen.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos