lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Disa këshilla të dobishme jetësore

276

1. Nëse njerëzit i sheh se mahniten me ty, dije se ata mahniten me atë të bukurën që Zoti e paraqiti nga ti, dhe ata nuk e dinë atë të keqen që ta fshehu Zoti nga ta. Prandaj, falënderoje Zotin dhe mos u bëj kryelartë.

2. Nëse do të bëhesh i lumtur, mos u ndal në kujtimet e së kaluarës sate dhe mos i shko pas njeriut i cili nuk mendon për ty. Askush nuk vdes nga ndarja e ndokujt dhe falënderoje Zotin për begatinë e harresës.

3. Mos të jetë aspirata jote që të bëhesh më i mirë se të tjerët, po le të jenë aspiratat e tua që ti të bëhesh më i mirë për veten sesa ke qenë më herët.

4. Mendjet zvogëlohen kur merren me mendjet e të tjerëve dhe mendjet rriten kur merren me veten.

5. Heshtja në momente të rënda jep si fryt respektin, krahas polemikës dhe debatit, i cili jep urrejtjen dhe përçarjen.

6. Sillu me çdo njeri si të jetë më i rëndësishmi në jetën tënde. Jo se ajo do të të bëjë që ti të ndihesh i lumtur, po do të kesh numër më të madh të shokëve që do të ta kthejnë po me të njëjtën ndjenjë.

7. Shoqërohu me njerëz pozitivë, ngase ata do të ndikojnë në mendimet e tua, mendjen tënde dhe sjelljet e tua dhe ti do të shndërrohesh në personalitet pozitiv, pa e ndier atë aspak dhe pastaj do të fillosh që ti të ndikosh te të tjerët.

8. Nëse të këshillon njeri me ashpërsi, mos e ndërprej dhe përfito nga vërejtjet e tij. Pas ashpërsisë së tij ka dashuri të thellë. Prandaj mos u bëj sikurse ai që e theu orën me alarm, e cila nuk kishte asnjë faj tjetër, përveçse e zgjoi nga gjumi.

9. Buzëqeshja nuk të blen bukë, po të blen shpirtra, I lartësuar qoftë Zoti që e bëri buzëqeshjen në fe adhurim që të shpërblehemi për të.

Përmblodhi dhe përshtati:
studentet.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos