lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Dëshironi të rregulloni situatën tuaj financiare Ndryshoni zakonet tuaja

113

Nëse doni të rregulloni situatën tuaj financiare, gjithçka që duhet të bëni është të ndryshoni zakonet e këqija.

Dallimi mes atyre që kursejnë dhe atyre që sillen në mënyrë të papërgjegjshme me paratë nuk është vetëm në kujdesin e çdo denari.

Njerëzit kursimtarë marrin përgjegjësinë për jetën e tyre dhe gabimet që bëjnë. Shikoni listën e gjërave që nuk duhet të bëni dhe zakoneve që duhet të ndryshoni.

  • Pavarësisht nëse jeni nën ose mbi 30 vjeç, është koha të filloni të investoni në të ardhmen.
  • Asnjëherë mos i dyfishoni borxhet tuaja. Mundohuni t’i pastroni ato ngadalë por me siguri.
  • Pirja e duhanit është kryesisht e dëmshme për shëndetin tuaj, por gjithashtu përfaqëson një pjesë të rëndësishme të buxhetit tuaj.
  • Mbani paratë në llogarinë tuaj.
  • Mos praktikoni blerjet pa plan dhe nevojë, përcaktoni prioritetet tuaja dhe blini atë që ju nevojitet në të vërtet.
  • Mos u kërkoni prej prindërve. Kjo është një mënyrë tjetër e huamarrjes.
  • Mos kërkoni një rritje page nëse nuk e meritoni vërtet atë. Mësoni të vlerësoni paratë që keni në xhep dhe mos fajësoni të tjerët  për deficitin tuaj financiar.
  • Mos prisni derisa të martoheni për të filluar planifikimin e financave.
  • Mos mendoni se investimi është i mërzitshëm. Ky do të jetë i dobishëm në të ardhmen
  • Mos mendoni vetëm për veten, përfshihuni në ndonjë punë humanitare. Përveç vetes, kurseni për ata që ju rrethojnë. Kështu do ta kuptoni më mirë fuqinë e kursimit.

Përmblodhi dhe përshtati;

www.studentet.mk

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos