lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë është propaganda ekonomike?

1,586

Propaganda ekonomike është një nga aktivitetet më të përdorura promovuese. Bëhet fjalë për një mjet i cili shfrytëzohet për komunikim masiv dhe ky mjet mund të përfshijë më shumë njerëz në të njëjtin moment.

Propaganda ekonomike nënkupton llojet e ndryshme të prezantimit dhe promovimit të një produkti ose shërbimi që zhvillohet përmes mediave për komunikim   masiv. Propaganda është gjithashtu aktiviteti i marketingut “më i dukshëm” i një kompanie, dhe për këtë arsye identifikohet me marketingun. Por marketingu përfshin shumë më tepër elemente dhe është më kompleks sesa propaganda ekonomike.

Ky mjet i marketingut i mundëson kompanisë të krijojë një imazh në lidhje me produktin ose shërbimin, por duhet theksuar se  propaganda ekonomike nuk është e përshtatshme për të gjitha llojet e produkteve ose shërbimeve. Ajo është  e përshtatshme nëse:

  • Produkti ose shërbimi ka atribute ose “cilësi të fshehura” që janë të rëndësishme për blerësin e mundshëm,
  • Blerësi merr  vendim të bazuar  në emocione,
  • Eksiston një treg i madh potencial,
  • Kompania ka përvojë që mund të përdorë për të kryer një marketing cilësor.

Përmblodhi dhe përshtati:

STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos