lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë është arkitektura?

7,267

Përshkrim

Arkitektura është arti dhe shkenca e projektimit të ndërtesave dhe strukturave. Një përkufizim më i gjerë do të përfshinte në qëllimet e saj projektimin e çdo gjëje të ndërtuar duke filluar nga niveli makro me planifikimin e qyteteve dhe projektimin urbanistik (qytetës) deri tek niveli mikro i mobiljeve (orendive). Zakonisht projektimi arkitekturor lidhet me ndërtimin dhe çmimin e ndërtesës, si edhe me funksionalitetin dhe estetikën e përdoruesit.

Çka mësohet në arkitekturë?

Si lëndë kryesore mund të radhitim matematikën, vizatimin teknik, statikën lëndë nga materialet dhe të ngjashëm. Duke marrë parasysh se arkitektura është drejtim i cili kërkon ideja inovative, si bazë të cilën mund ta përmendim veçmas është dizajnimi 3D.

Cilat janë mundësitë e punësimit?

Arkitektët mund të punojnë në firma ndërtimi, zyra inxhinierike të ndërmarrjeve. Për më tepër, ata mund të punojnë në ndërmarrje publike si ministria e transportit dhe lidhjeve, komunat, si dhe kompani private.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos