lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Avantazhet dhe Disavantazhet e internetit për qëllime Hulumtimi

1,002

Interneti është një instrument shumë i fuqishëm në mbarë botën, i cili shërben si një burim i mirë për punën kërkimore dhe mësimin. Ai gjeneron informacion aktual, gjetjen e fakteve dhe është shpikja më e shquar në fushën e komunikimit në historinë e racës njerëzore.

Avantazhet

Komunikim i lehtë: Interneti lehtëson komunikimin me studiuesit, sepse shërben si udhërrëfyes dhe burim origjinal informacioni. Është shumë e lehtë për t’u aksesuar dhe në të njëjtën kohë kursen kohë duke i lejuar një individi të menaxhojë burimet e tij/saj më mirë dhe në mënyrë efektive. Për më tepër, interneti është shumë i përshtatshëm sepse një individ mund të kryejë lehtësisht një punë kërkimore në shtëpi me shumë rehati dhe komoditet. Interneti është një mjet i vlefshëm kërkimi dhe ka qenë informues për kërkimin akademik, pasi ndihmon ndjeshëm në përmirësimin e aftësive kërkimore dhe e bën mësimin vizual dhe të lehtë për t’u ndjekur.

Shpërndarja relativisht e lirë dhe e shpejtë e informacionit: Interneti krijon një rrugë relativisht të lirë për publikimin e informacionit dhe artikujve. Më pas, disa organizata dhe individë tani mund të qarkullojnë informacion tek miliona përdorues. Në kohën e duhur, studiuesit mund të vlerësojnë dhe përdorin këtë informacion dhe artikuj të shpërndarë për punën e tyre, duke u dhënë atyre një ide dhe njohuri më të gjerë në punën e tyre.

Pasuria e informacionit: Për më tepër, interneti është një informacion i bollshëm dhe shumë i favorshëm për arsye të ndryshme, studentët gërmojnë në internet për të mbledhur shumë informacione akademike shumë të dobishme për qëllime kërkimore, dhe informacioni që gjendet në internet mund të jetë i dobishëm për kërkime akademike. Është një mjet i mundshëm kërkimor dhe hap një burim të ri dhe gjithëpërfshirës informacioni.

Dërgimi i mesazheve me email dhe marrja e komenteve: Me ndihmën e internetit përdoruesi mund t’u dërgonte e-mail kolegëve, miqve, bashkëpunëtorëve etj, ose për të marrë më shumë informacion prej tyre ose për t’u transmetuar atyre informacionin e marrë. Në funksion të kësaj, Interneti mund të konsiderohet si një mjet i fuqishëm publikimi i përmbajtjes, sepse ka disa softuer aplikimi të ngulitur në internet që mundësojnë një transmetim dhe transferim të tillë të informacionit nga një përdorues në tjetrin.

Disavantazhet

Një nga disavantazhet e internetit është se ai ofron një sasi të madhe informacioni duke shkaktuar kështu mbingarkesë informacioni. Në kohën e duhur, mund të ngatërrohet lehtësisht me këtë sasi të pafund titujsh, tekstesh dhe abstraktesh.

Nuk ka standarde, domethënë asnjë proces për të kontrolluar saktë informacionin. Shumica e informacioneve në internet nuk kalojnë një proces rishikimi. Çdokush mund të publikojë në ueb, pa e kaluar përmbajtjen përmes një redaktori.

Për më tepër, një tjetër disavantazh i internetit është kërcënimi me viruse. Në këtë drejtim, Virusi është një program që ndërpret funksionimin normal të sistemeve kompjuterike. Kompjuterët që janë të lidhur me internetin kanë më shumë gjasa të sulmohen nga virusi. Në kohën e duhur, ky sulm mund të rezultojë në përplasjen e diskut të ngurtë, duke shkaktuar kështu një fatkeqësi të madhe në kompjuter.

Për më tepër, një tjetër disavantazh i internetit për kërkime akademike është se ai nuk është i rregulluar sipas sistemit dhe pa format indeksi. Informacioni në internet nuk është i organizuar, për shembull, shumë faqe interneti për çdo shërbim të vetëm direktoriumi dhe tarifa shpesh paguhen për akses në informacione të specializuara.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos