lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

A mund robotët ta përballojnë botën e vërtet?

364

Spot nuk është një kafshë shtëpiake ose një lodër për argëtim, është një robot me katër këmbë që mund të lëvizë deri në tre milje në orë, të ngjitet në fusha, të shmangë pengesat, të shiqoj 360 gradë dhe të kryejë një numër detyrash të programuara. Tani, Spot është në dispozicion për të blerë nga Boston Dynamics për 74.500 dollarë.

Spot u debutua në 2015, por u lansua në treg vetëm në treg komercial javën e kaluar të martën. Me pamjen e saj si qen dhe lëvizjet njerëzore, Spot ka përjetuar pjesën e tij të drejtë të famës në internet. Videot e Spot duke kërcyer, duke hapur dyert dhe madje duke tërhequr një kamion kanë shkuar virale në kanalin YouTube Boston Dynamics.
Roboti mund të operohet nga distanca, ose mund të mësojë rrugë dhe veprime me porosi në mënyrë që të mund të kryejë misione autonome.

Në një program të testimit të hershëm, njerëzit në biznese dhe institucionet kërkimore punësuan 150 robotë për të bërë gjëra të tilla si përparimi në ndërtimin e dokumenteve, monitorimi i ambienteve të largëta ose të rrezikshme dhe sigurimi i vetëdijes për situatën. Robotët Spot u përdorën në një ambient të larmishëm, përfshirë objektet e gjenerimit të energjisë, vendet e dekompozuara bërthamore, dyshemetë e fabrikës, vendet e ndërtimit dhe laboratorët hulumtues.

Një robot gjithashtu mund të funksionojë orë më të gjata se një njeri. Për shembull, Pomerleau, një kompani ndërtimi me bazë në Quebec, përdori Spot për të dokumentuar përparimin në një ndërtesë 500,000 metra katrorë. Spot bëri mijëra foto të vendndodhjes çdo javë, duke i kursyer kompanisë 20 orë punë në javë.

Tani mund të porosisni një robot Spot nga dyqani në internet Boston Dynamics. Spot kushton 74,500 dollarë, përfshirë transportin.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos