lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

5 strategji për shitje më të shpejtë

441

Marrja e shitjeve është ajo që ndan biznismenin e mrekullueshëm nga ai mesatar. Këtu janë disa strategji të provuara për mbylljen e shitjes tjetër të madhe.

  1. Bëni kontakt me sy dhe bëjini ata të qeshin

Shumë njerëz besojnë se shitja është vetëm një lojë numrash, bazuar në numrin e njerëzve të cilëve do t’i prezantoni produktet / shërbimet tuaja. Por marrja e shitjeve është diçka që mund ta kontrolloni.

Dy gjëra që do t’ju ndihmojnë:

Kontakt me sy. Nëse doni të fitoni besim tek klientët, është e rëndësishme të bëni kontakt me sy.

Humori. Me humor do të lironi presionin dhe njerëzit do të jenë më të relaksuar. Në këtë mënyrë, ata kanë më shumë gjasa të marrin vendime sesa kur janë shumë seriozë.

  • Njihni klientin tuaj, asnjëherë mos e paramendoni

Shitja nuk është vetëm një marrëveshje , por krijimi i marrëdhënieve afatgjata duke ofruar një shërbim ose produkt që e bën klientin tuaj të ndihet i veçantë dhe i vlerësuar shumë.

Mësoni  gjithçka për vendimmarrësin. Gjeni se çfarë u pëlqen, cilat janë interesat e tyre dhe cili është prejardhja e tyre. Mësoni në lidhje me shoqatat që i përkasin ata, bamirësive që i përkasin dhe çfarë është e rëndësishme për ta

Asnjëherë mos mendoni se si do të merret vendimi. A do të merret vendimi nga një person apo grup njerëzish? Kontrolloni vazhdimisht barometrin për marrjen e vendimeve gjatë procesit të shitjes..

  • Demonstroni produktin / shërbimin tuaj me një webinar

Para se auditori juaj të japë paratë e tij, ata duan të dinë saktësisht se cka do të përfitojnë. Përcaktoni pikën tuaj unike të shitjes – sa unik është shërbimi ose produkti juaj në industrinë tuaj – dhe shfaqeni drejtpërdrejt në webinar.

Në webinarin tuaj, theksoni problemin dhe tregoni se si produkti / shërbimi është zgjidhja e tyre. Lërini njerëzit të bëjnë pyetje në kohë reale dhe  përgjigjuni atyre.

  • Jini të ngazëllyer për atë që jeni duke shitur

Energjia juaj duhet të jetë e lartë kur shisni. Jini të ngazëllyer! Nëse nuk jeni të ngazëllyer për atë që jeni duke shitur, gjeni një produkt për të cilin mund të jeni të ngazëllyer.

Kur flisni për produktin tuaj, sigurohuni që të krijoni vlerë mbi atë që produkti mund të bëjë për klientin tuaj.

  • Premtoni, pastaj tregoni procesin tuaj

Pyetjet e çdo klienti janë zakonisht: A keni pasur rezultate të suksesshme deri më tani? A mund të arrini sërish sukses bazuar në rrethanat e tyre të veçanta?

Së pari, paraqitni një portofol të bazuar në dëshmi dhe premtoni rezultate specifike.

Së dyti, tregojini klientit se keni një proces specifik që duhet të ndiqni për të arritur rezultatet e dëshiruara.

Përgatiti dhe përshtati:
WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos