lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

23 hapa për një ditë pune perfekte

431

Përgjigja qëndron në 23 pika që nëse i përdorni çdo ditë, ato mund të jenë të dobishme në punën tuaj të përditshme.

 1. Zgjohu një orë më herët.
 2.  Të dielën pasdite, bëni gjithmonë një plan për javën që vjen.
 3. Përdorni JO (fuqi kufizuese). Injoro. Përqendrohuni në ato qëllime që janë me rëndësi të madhe për ju.
 4. Merrni një person përgjegjës për higjienën. Mos e humbni kohën tuaj të çmuar në këtë punë (koha juaj vlen shumë më tepër).
 5. Çaktivizoni opsionin e  emailit në telefonin tuaj celular.
 6. Përdorni një “listë prioritare” të thjeshtë dhe vendosni në të vetëm tre detyra që duhet të kryhen çdo ditë.
 7. Planifikoni kohën tuaj duke filluar me kryerjen e detyrës më të madhe, më të vështirë, mos e nisni nga më e lehta, d.m.th. më i vogla.
 8. Përjashtoni mundësinë e ndonjë takimi. Nëse tashmë duhet të shkoni, mbani vetëm një gjë/detyrë specifike në kokën tuaj.
 9. Gjithmonë të dini  se cili është hapi juaj i ardhshëm në fund të çdo bisede.
 10. Përdorni Leechblock (Firefox Extension) ose Nanny (Google Chrome) për të zhbllokuar nëse keni probleme me aksesin në media të caktuara sociale dhe faqe të tjera të ngjashme.
 11. Vendosni një kujtesë alarmi çdo 30 minuta për përqendrim më të madh dhe bëni një pushim 1 minutësh për t’u rifokusuar.
 12. Bëni një pushim të duhur pas 2 orë pune, lë të zgjasë 10-20 minuta .
 13. Pyete veten: “A më afron ajo që po bëj tani për të arritur atë që dua të arrij?”
 14. Dije gjithmonë se çfarë dëshiron të arrish – si duhet të duket fundi?
 15. Mbani një libër në të cilin do të regjistroni idetë tuaja dhe  hapni atë pas një jave.
 16. Ruani fletën ose fragmentin nga ajo që keni arritur .
 17. Bëni atë që është e nevojshme, por edhe atë që nuk është.
 18. Ndaloni zvarritjen dhe bëjeni tashmë!
 19. Hidheni telekomandën tuaj – varroseni atë  në kopshtin tuaj.
 20. Fikni internetin. Nëse jeni duke shkruar ose krijuar diçka, shkoni në kafenenë më të afërt ku nuk ka qasje në internet.
 21. Porositni shërbime.
 22. Mos thuaj duhet, thuaj “Unë do ta bëj”. Mbani mend: Nuk ka asnjë përpjekje, ose e bëni atë ose  jo.
 23. Mos iu përgjigj celularit. Nëse është urgjente, ata do t’ju shkruajnë një mesazh.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos