lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Realiteti virtual

1,064

Me zhvillimin e teknologjisë, fjalët e reja po hyjnë në jetën tonë. Megjithëse fjala realitet virtual nuk ka një origjinë shumë të vjetër, njeriu e ka arritur ta përvetësojë këtë fjalë shumë mirë në jetën e tij.

Realiteti virtual është një përvojë e simuluar që duket si botë e vërtetë ose mund të jetë krejtësisht e ndryshme nga bota reale. Kjo realizohet përmes programeve kompjuterike me mbështetje të simuluar të kompjuterit. Ky simulim, i cili na ofron një jetë të re artificiale, na sjell plotësisht në jetë me tinguj të vërtetë, objekte dhe atmosferë në botën tonë. Për shembull, ju doni të shkoni në pyjet e Amazonës dhe të përjetoni atë atmosferë të bukur dhe natyrore. Sidoqoftë, kjo ëndërr mund t’ju duket e vështirë, por me ndihmën e mjeteve të realitetit virtual, mund të gjendeni në pyjet e Amazonës dhe madje të shëtisni nëpër këto pyje. Këto janë të gjitha të mundshme me softuer të realitetit virtual.

Ditët e kaluara kishte një ngjarje të realitetit virtual që bëri shumë zhurmë nëpër rrjetet sociale. Një nënë në Korenë e Jugut humbi vajzën në moshë të re nga sëmundja. Një kompani koreane i ofroi dorën e ndihmës nënës, e cila po dëshpërohej për fëmijën e saj çdo ditë. Ata morën fotografitë dhe zërin e vajzës dhe u përpoqën të imitonin mjedisin e kompjuterit. Më vonë, ata arritën të bashkojnë nënën dhe fëmijën në këtë mjedis duke krijuar një mjedis virtual. Edhe pse nëna nuk mundi ta prekë fëmijën e saj në këtë mjedis virtual, të qenit në të njëjtin mjedis me fëmijën e saj e ka ndihmuar atë. Në imazhin më poshtë, mund ta shihni nënën që po takohet me fëmijën e saj në një mjedis virtual.

Fushat e përdorimit

VR, sot, kryesisht përdoret në platformat e lojërave 3D . Megjithatë, përdoret edhe në trajtimin e disa sëmundjeve. Për shembull, terapia e ekspozimit ndaj realitetit virtual (VRET) është një lloj terapie ekspozimi për trajtimin e çrregullimeve të ankthit siç janë çrregullimi i stresit post-traumatik (PTSD) dhe fobitë. VR nuk ndalet vetëm këtu, ajo mund të përdoret në fushat ushtarake, stërvitja e astronautëve, simulatorët e fluturimit, trajnimi i minatorëve, dizajni arkitektonik dhe trajnimi i shoferëve. Mund të përdoret në marketing dixhital, arsim dhe shumë fusha të tjera.

Përmblodhi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos