lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

PLANETI ËSHTË BOMBË FINANCIARE E KURDISUR, NË 2023, AJO DO TË PËRBALLET ME KAOS

363

Injorimi i mëtejshëm i inflacionit do ta zhysë ekonominë botërore në një krizë të madhe, sipas një raporti të fundit nga Deutsche Bank, ekonomistët e saj drejtojnë gishtin drejt politikës amerikane të shtypjes së parave dhe duke e identifikuar atë si një problem kryesor.

Banka më e madhe e Gjermanisë ka paralajmëruar se shumat marramendëse të parave që përshpejtohen në ekonomi, megjithëse refuzojnë  frikën e inflacionit, do të çojnë në vështirësi të mëdha ekonomike, nëse jo në të ardhmen e afërt, atëherë në 2023 dhe më vonë.

Raporti i Deutsche Bank flet për një stimul monetar “të pabesueshëm” në Shtetet e Bashkuara, i cili mund të krahasohet me atë që pamë pas Luftës së Dytë Botërore.

Në atë kohë, deficitet e SHBA mbetën rreth 15-30 përqind në afat prej 4 vjet. Sidoqoftë, ekzistojnë ndryshime shumë të rëndësishme midis kohës së pandemisë dhe kohës pas Luftës së Dytë Botërore, theksojnë  ekonomistët.

Ata parashikojnë një ndikim të madh në kornizën  e re të Rezervës Federale, e cila toleron inflacionin më të lartë në favor të një rimëkëmbje të plotë ekonomike të ekonomisë amerikane pas rënies së shkaktuar nga pandemia .

“Pasojat e vonesës do të jenë goditje më e madhe në aktivitetin ekonomik dhe financiar sesa do të ndodhin ndryshe kur Fed të reagojë më në fund,” shkruajnë ekonomistët e Deutsche Bank në paragrafin e parë të një raporti me titull “Inflacioni: Përcaktimi i historisë makro të dekadës”.

Kjo mund të shkaktojë një recesion dhe të nisë një zinxhir të problemeve financiare në të gjithë botën, veçanërisht në ekonomitë në zhvillim, shkruan në raport.

Ata thonë se injorimi i inflacionit do të thotë se ekonomia globale është “ulur mbi një bombë të kurdisur”.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos