MAKINAT MË TË MIRA SMART QË U PREZANTUAN NË CES 2017

444

Gjdo vit kompanitë më të mira  të teknologjisë në botë mblidhen në Las Vegas për tu treguar të gjithëve trendet më të fundit të teknologjisë që ato po zhvillojnë.

1-Toyota Concepti-i i UX

Kjo makinë është ndërthurja e inteligjencës artificiale me atë humane. Koncepti krijon një mardhënie të veçantë me shoferin , duke jo vetem e mbrojur atë por edhe duke ia njohur emocionet.

2-Corning Gorilla Glass for Automotive

Xhami i përparëm i kësaj makine është i ndërtuar me materialin që përdoret në smartfonë dhe me materiale të tjera të shtuara për të mbrojtur kundër të ftohtit dhe nxehtësisë ekstreme.

Pra do të jetë një xham shumë i holle por super rezistent.

3-BMW HaloActive Concept

Kjo makinë bashkon teknologjinë e hologramit dhe valëve ultra sonike për të krjuar një përvojë të veçantë.

Përmblodhi dhe përshtati :

STUDENTET.MK

Comments are closed.