KËSHILLA TË MREKULLUESHME

594
 1. Zgjohu në mëngjes dhe ti je i lumtur.
 2. Përkujdesu që buzëqeshja të jetë prezentë në fytyrën tënde.
 3. Bëhu i pari që i përshëndet të tjerët me selam.
 4. Thirri njerëzit me emrat e tyre.
 5. Bashkëpuno me çdo njeri, sikurse ai të jetë për ty personaliteti më i rëndësishëm në kozmos.
 6. Përgatit surprizë të papritur për partnerin e jetës tënde.
 7. Shtrëngoje atë qe e donë në kraharorin tënd.
 8. Bëhu shkak që të buzëqesh ndokush për çdo ditë.
 9. Bëhu gjithmonë nga ata që japin.
 10. Fali të tjerët.
 11. Përdore gjithmonë fjalën “Ju lutem” dhe fjalën ” Ju faleminderit”.
 12. Bëhu gjithmonë dëgjues i mirë.

– Dhe asnjëherë mos harro:

Jeto çdo moment të jetës tënde, sikurse ajo të jetë e fundit, ngase me të vërtetë ajo mundet të jetë e fundit.

Jeto me besim, jeto me shpresë, jeto me dashuri, gjatë jetës bëhu luftarak dhe vlerësoje vlerën e jetës.

 

Përmblodhi dhe përshtati

STUDENTET.MK

Comments are closed.