Heartcount – aplikacioni që mat lumturinë e punonjësve

435

Aplikacioni Heartcount është një mjet për të matur nivelin e lumturisë në vendin e punës, prapa të cilit është kompania serbe Vega IT, raporton Nova ekonomija.

Aplikacioni mund të përdoret nga të gjitha kompanitë që duan të dinë nëse punëtorët e tyre ndihen të lumtur kur janë në punë, ata që duan të reduktojnë daljen e punonjësve nga kompania dhe ata që duan të përmirësojnë atmosferën e punës.

Kompania ishte pjesë e eksperimentit për matjen e lumturisë dhe kënaqësisë së ekspertit danezë Alexander Kerulf, i cili gjatë 20 viteve të fundit është angazhuar në avancimin e kulturës organizative të kompanive në mbarë botën.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.