Ekipi i ëndrrave: Kolegët që do t’ju sjellin sukses

107

Nëse dëshironi të arrini diçka në punën tuaj, keni nevojë për kolegë të mirë .

Ka disa lloje njerëzish që duhet të keni në ekipin tuaj nëse dëshironi sukses.

Një nxitës

Është një person që do ju shtyjë vazhdimisht përpara dhe që do ju bëjë të mendoni. Dikush që do t’ju motivojë të ngjiteni vazhdimisht në shkallë të reja. Ky person duhet të jetë plot energji dhe entuziazëm.

Një skeptik

Ky person është një “avokat i djallit”, i cili bën pyetje të vështira dhe i sheh problemet para se ato të shfaqen. Ju gjithashtu duhet të keni vizionin e saj për situatën.

Përgjegjës

Ky person është i zhurmshëm dhe luftarak, ai do t’ju kërkojë të përfundoni punën. Ai është ruajtës i impulseve, i cila mundohet që gjithçka të bëhet në kohë dhe të përmbushen të gjitha synimet.

Shembull

Ky person është mentori juaj, heroi. Person që dëshironi të jeni. Ajo është një autoritet i vërtetë.

Përmblodhi dhe përshtati;

www.studentet.mk

Comments are closed.