E çuditshme, apo jo?

163

Truri- Është qendra e sistemit nervor që koordinon dhe qeveris. Truri mund të përpunojë deri në 70,000 mendime në ditë

Venusi -Objekti më i ndritshëm qiellor pas Hënës. Ai rrotullohet rreth Diellit në drejtim të akrepave të orës, ndërsa të gjithë planetët e tjerë rrotullohen në drejtim të kundërt. Ajo i afrohet më së shumti tokës çdo 584 ditë.

Kafeја– Pija që konsumojmë çdo ditë, por a e dini se një lugë kafeje përmban më shumë se 1000 substanca kimike? E çuditshme, apo jo?

Përmblodhi dhe përshtati:

www.studentet.mk

Comments are closed.