Dhjetë mësime të vogla, por të fuqishme për sukses

203

Mençuria nuk mjafton kurrë. Kjo është arsyeja pse Biznis Info është këtu për të ndarë me ju një pjesë tjetër të fjalëve të fuqishme kushtuar suksesit.

Këtë herë do të citojmë Zig Ziegler, një veteran i Luftës së Dytë Botërore dhe menaxher i suksesshëm i shitjeve në disa kompani. Vdiq më 28 nëntor 2012. Ishte 86 vjeç.

  1. Mos harroni, dështimi është një ngjarje, jo një person.
  2. Ju do të merrni atë që dëshironi nëse ndihmoni të tjerët të marrin atë që duan.
  3. Njerëzit shpesh thonë se motivimi nuk zgjat shumë. Nuk zgjat as larja në banjë. Kjo është arsyeja pse unë i rekomandoj ato çdo ditë.
  4. Asnjëherë nuk është ngritur një statujë për nder të një kritiku.
  5. Njerëzit nuk blejnë për arsye logjike, por për arsye emocionale.
  6. Prisni më të mirën. Përgatituni për më të keqen. Përfitoni nga ajo që do të vijë.
  7. Nëse kërkoni miq, do të zbuloni se ata rrallë gjenden. Nëse bëheni shok, do t’i gjeni kudo.
  8. Qëllimi i zgjedhur siç duhet është gjysmë i arritur.
  9. Nuk është aftësia juaj, por sjellja juaj ajo që do të përcaktojë se sa larg do të shkoni.
  10. Nëse mund të ëndërroni suksesin, mund edhe ta arrini atë.

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTËT.MK

Comments are closed.