lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

Çfarë është Hidroponika?

212

Hidroponika vjen nga fjala e lashtë greke “hydro”, që do të thotë ujë, dhe “ponics”, që do të thotë punë. Kështu që me ndihmën e ujit mundëson rritjen e shpejtë të bimëve.

Në thelbin e saj, hidroponika është një metodë e rritjes së bimëve. Por në vend të përdorimit të tokës, hidroponika varet nga një zgjidhje e pasur me lëndë ushqyese me bazë të ujit. Ideja mund të duket si një “hak” i ri, por në fakt ka ekzistuar për mijëra vjet dhe ka ndihmuar për të mundësuar rritjen e popullsisë përderisa disponueshmëria e tokës së punueshme zvogëlohet.

Siç e diskutuam më herët, aftësia për të mos përdorur dheun dhe në vend të përdorimit të substancave organike si perliti, kokosi, leshi i gurit, peletat e argjilës, torfe myshk ose vermikuliti ka ofruar përfitime të shumta për kultivuesit kudo. Rritja rezulton nga lejimi i rrënjëve të secilës bimë që të vijnë në kontakt të drejtpërdrejtë me tretësirën ushqyese. Kjo mundësohet më tej nga rritja e aksesit ndaj oksigjenit në krahasim me homologun e tij në tokë.

Përmblodhi dhe përshtati:
STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos