lesbian videos mercedes carrera knock out her cheating hubby. home alone chav slut. desi anal mom helps in tub romantic family dinner.porn videos dealer fuck.

CATIA (vazhdim)

1,050

Kësaj rradhe kemi një program i cili frytet e tij mund ti vjelim vetëm në vendet e zhvilluara siq janë Evropa, SHBA, Rusia, etj. Shkak për këtë janë industritë ku gjenë përdorim programi CATIA.

CATIA ( computer-aided three-dimensional interactive application ) është një program i zhvilluar nga Dassault Systèmes i cili gjithashtu ka në pronësi SolidWorks, është program me bazë CAD / CAM dhe është më profesional se SolidWorks, dhe si rrjedhojë dalin rezultate më të sakta. Më së shumti përdoret në industrinë e automobilave dhe aviacionit. Ajo funksionon më gjerësisht se programi SolidWorks dhe prodhon rezultate më të besueshme, dhe kjo e bën që ky program të ketë çmim më të lartë Është më e vështirë për t’u përdorur dhe mësuar sesa programet e tjera, dhe mund të themi lirisht se nuk mund të gjejmë burime për mësimin e saj në gjuhën shqipe.

Më poshtë keni disa dizajne të ndryshme me programin CATIA:

Përmblodhi dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.

www.x-video.center roomie caught doing nude selfies. sex viet college teen doggystyled in coed threesome. lesbian chicks amateurs in xxx scenes with food fetish scenes.desi videos