APLIKACIONET PËR MENAXHIMIN E FINANSAVE PERSONALE

811

Menaxhimi i parave, ruajtja e buxhetit madje edhe ballafaqimi me vendimet për investime, në ditët e sotme me aplikacionet për finansa personale janë më të lehta për t’u realizuar.

Nëse keni nevojë për t’pasur kontrollë mbi finansat e juaja personale, një aplikacion finansiar mund të jetë pikërisht ajo që ju duhet, për të qëndruar në rrugën e duhur. Ka kaq shumë aplikacione finansiare që ju mund të zgjidhni.

Ne kemi hulumtuar për ju dhe kemi përpiluar një listë të disa aplikacioneve të ranguara në nivel të lartë.

Çmimi: Pa pagësë | Pro: $6 / në muaj ($50 / në vit)

Çmimi: Pa pagesë | Pro: €2.5

Çmimi: Pa pagesë

Çmimi: Pa pagesë

Çmimi: Pa pagesë

Përgatiti dhe përshtati:

WWW.STUDENTET.MK

Comments are closed.